Terug naar archief overzicht

Heeft u nog statiegeldflessen? Wilt u deze inleveren bij Albert Heijn in Rijen?

Vanaf maandag 3 juli kunt u drie maanden lang bij Albert Heijn in Rijen uw lege flessen doneren en daarmee Speel-o-theek ’t TREINTJE steunen. Druk daarom tijdens het inleveren op de donatieknop! Als vrijwilligersorganisatie kan de speel-o-theek elk bedrag goed gebruiken om het assortiment speelgoed uit te breiden en te vernieuwen.
Bij Speel-o-theek ’t TREINTJE kunt u als (gast)ouders, grootouders, scholen, instellingen en buurtvereniging of andere groep terecht om speelgoed te lenen voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar. Er is een ruim assortiment aan buitenspeelgoed, zoals skelters, waterspeelgoed en loopfietsen. Ook is er een mooie collectie constructiemateriaal en ook puzzels, fantasie of leerzaam speelgoed zijn hier te leen.
De uitleentermijn van drie weken is precies lang genoeg om lekker te kunnen spelen. Wanneer uw kinderen zijn uitgekeken op het speelgoed kunt u het speelgoed omruilen voor ander, waardoor er altijd iets nieuws is om mee te spelen.
De speel-o-theek is nog geopend op woensdag 5 en 12 juli. Tijdens de schoolvakantie kunt u niet lenen, maar het speelgoed dan nu geleend wordt, mag u in minimaal tot woensdag 30 augustus in huis houden .
De speel-o-theek is gevestigd in Cultureel Centrum GR De Boodschap in Rijen is geopend op woensdag van 14.30 tot 16.00 en 18.30 tot 19.45 uur.
Kijk voor de uitgebreide speelgoedcollectie op: www.speelotheektreintje.nl en op Facebook.

30-06-2017


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.