Terug naar archief overzicht

De opbrengst van de statiegeldflessen was geweldig. Hartelijk dank aan de klanten van de Albert Heijn in Rijen.

Vanaf 1 juli tot en met 1 oktober konden de klanten van Albert Heijn hun statiegeld doneren voor speel-o-theek ’t TREINTJE.
Als bestuur en vrijwillige medewerksters van de speel-o-theek willen wij deze donateurs en natuurlijk ook Erik van Balkom van Albert Heijn heel hartelijk bedanken, want het resultaat is geweldig: € 247,40. Van dit bedrag kan weer nieuw speelgoed worden gekocht en promotie worden gemaakt voor deelname aan de speel-o-theek.
De speel-o-theek leent al 31 jaar speelgoed uit aan ouders, grootouders, scholen en verenigingen met kinderen van 0 tot 12 jaar. De speelgoedcollectie bestaat uit ongeveer 800 stuks.
Ook leent de speel-o-theek Oud-Hollandse spelen uit die gebruikt kunnen worden bij buurtfeestjes, familiefeestjes en dergelijke.
De (vrijwillige) medewerksters helpen je graag bij het uitkiezen van het speelgoed.
Breng daarom een bezoek aan speel-o-theek ’t TREINTJE in zaal 18 1e etage van Cultureel Centrum DE BOODSCHAP, Nassaulaan 62-64 te Rijen. De speel-o-theek is ook per lift bereikbaar en is geopend:
woensdag van 14.30 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 19.45 uur. Wil je tevoren informatie? Neem dan contact op met het secretariaat: tel. 223529 of via e-mail: treintje@kpnmail.nl. Tijdens de openingsuren zijn we bereikbaar via tel. 06-20827533
Al het speelgoed vindt u op www.speelotheektreintje.nl en op de Facebookpagina.

17-10-2017


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.