Terug naar archief overzicht

Kleinkinderen op bezoek tijdens de kerstdagen of oud en nieuw?

Kom dan woensdag 20 december a.s. naar de speel-o-theek. Er is nieuw speelgoed zodat de kinderen zich kunnen vermaken. Daarna is de speel-o-theek wegens de kerstvakantie gesloten tot woensdag 10 januari 2018.

Voor 4 tot 6 jaar kan geleend worden: Winnie de Pooh met klik dobbelsteen (het lijkt op mens erger je niet), een trailer met tractor en melktransport en dieren (koetjes) en het Labyrint behendigheidsspel.

Voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar is er nu een fototoestel.

Zijn de kinderen nog kleiner, dan kan geleend worden: houten puzzels met knopjes 2 stuks waarvan een met geluid, circustrein met Poof knorretje Muis en panter 0-2 jaar, een tuimelhondje, locomotief, bromtol en dieren piano.

Totaal heeft de speel-o-theek 800 stuks speelgoed om te lenen, van jong tot oud. Ook zijn een aantal Oud-Hollandsche spelen te leen.

Kijk voor onze voorwaarden op de website: www.speelotheektreintje.nl.

Elke week staan afbeeldingen van nieuw speelgoed op de Facebookpagina.

Bijna al het speelgoed mag u drie weken lenen. Als u woensdag 20 december leent, hoeft u dit pas eind januari in te leveren. Wilt u het speelgoed langer in huis houden, dan kunt u dit (ook telefonisch) met drie weken verlengen. Het is dus echt wel de moeite waard om lid te worden, of u nu ouder of grootouder bent of regelmatig op kinderen past.

18-12-2017


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.