Terug naar archief overzicht

Collecte Jantje Beton, haal het kind naar buiten, want heel Holland speelt

In de week van 5 t/m 10 maart wordt weer gecollecteerd voor de bekende landelijke actie Jantje Beton. In Rijen gaan de leden van de Scouting en de vrijwillige medewerksters van de speel-o-theek collecteren. Hierdoor maken zij (buiten) spelen mogelijk voor kinderen in heel Nederland. Bovendien is de helft van de opbrengst voor de clubkas. Rijen is voor de collecte in wijken verdeeld, zodat maar een keer bij u kan worden aangebeld. Geef voor Jantje Beton!!!

Het belang van spelen:

School, huiswerk, sport, muziekles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. Omdat we steeds meer binnen werken en binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Eén op de vijf kinderen speelt niet of slechts één keer per week vrij buiten. Spelen is bijzonder belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Jij kunt ook helpen door in de online collectebus te doneren: https://jantjebeton.digicollect.nl/rianke-vermeer?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=jantje-beton

Meer informatie kunt u vinden op: http://jantjebeton.nl/collecte

26-02-2018


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.