Terug naar archief overzicht

Nog even … dan begint de zomervakantie

Leen goed speelgoed voor (klein)kinderen

Woensdag 4 juli a.s. kan voor het laatst speelgoed geleend worden tot minstens woensdag 22 augustus a.s. voor dezelfde leenprijs, als voor 3 weken lenen wordt betaald.

Nieuw is de Twisty maxi B0868. Bij het spelen met dit artikel wordt de evenwichts- en bewegingscoördinatie geoefend. Twisty biedt veel plezier en traint motorische vaardigheden en bovendien verbetert het ook het samenwerken. Op de Twisty Maxi is plaats voor 2 grote of 3 kleine kinderen. Twisty maxi bestaat uit plastic wielen en rubberen banden, plastic pedalen met stalen versterking, stalen as (ø 14 mm). Maximaal gewicht: 90 kg. Leeftijd: 4 – 15 jaar. De afbeelding is te vinden op de website: www.speelotheektreintje.nl, waar ook de hele collectie speelgoed te vinden is en verdere informatie. Wekelijks staan berichten op Facebook, graag delen!

Nog geen lid? Kom eens kijken bij de speel-o-theek in Cultureel Centrum De Boodschap, zaal 18, 1e etage (per lift bereikbaar) en is geopend:

woensdag van 14.30 tot 15.00 en van 18.30 tot 19.45 uur. Tijdens de openingsuren is de speel-o-theek bereikbaar via tel. 06-20827533

27-06-2018


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.