Terug naar archief overzicht

Na Sinterklaas en kerstvakantie willen de (klein)kinderen vast met iets anders spelen.

De speel-o-theek heeft speelgoed in de uitleen, dat aansluit bij de leeftijd en ontwikkeling. Er is voor iedereen een ruime keuze.

Je hebt vast wel interesse in dit speelgoed. Kom dan naar de speel-o-theek.

Nieuw in de uitleen: Ticket to ride – mijn eerste wereldreis. Dit is de kinderversie van de razend populaire spellen-serie Ticket to Ride. Dit spel is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor ideaal voor de jongste treinreizigers. Verzamel kaarten van verschillende kleuren, gebruik deze om treinroutes te
claimen en behaal bestemmingskaarten om het spel te winnen. Stap aan boord en beleef een geweldig treinavontuur dwars door Europa! Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar.

Paw Patrol Brandweerwagen
F1746 – Paw Patrol Brandweerwagen
Het item Paw Patrol is uitgebreid met een brandweerwagen. Help Marshall om Avonturenbaai te beschermen met de Ultimate Rescue Fire Truck. Deze brandweerwagen heeft licht- en geluidseffecten en is uitgerust met een uitschuifbare ladder voor de ultieme reddingsmissies. Gebruik het lanceringsysteem om de waterkanonnen in te schakelen en de brand te blussen! Voor 4 tot 6 jarigen:

Stef Stuntpiloot is eigenlijk een brokkenpiloot. Gelukkig weten zijn dorpsgenoten inmiddels wat zij van hem kunnen verwachten en hebben zij ingenieuze stellages gebouwd om hun kippen te beschermen tegen de stunts die Stef met zijn vliegtuigje uithaalt.

Schoonmaaktrolly
F1024 Schoonmaaktrolly
Er is een nieuwe schoonmaaktrolley. Een levensecht schoonmaakkarretje voor kinderen die graag meehelpen in huis. Ze beleven veel genoegen aan het bezemen, opvegen en poetsen met de levensechte accessoires. Ook het ophangen van het schoonmaakgerei en voortduwen van het karretje is een bron van plezier. Voor 2 tot 4 jaar.

Jurassic world
C0824 – Jurassic world
Jurassic World – Lego duplo
Je peuter zal vol overgave de spannende avonturen uit Jurassic World naspelen met deze set bestaande uit een T-rex met een bek die open kan, uitkijktoren, auto en figuur van Owen Grady.

Poppenwagen (3 in 1 )
B1024 – Poppenwagen (3 in 1 )
Er is een nieuwe poppenwagen, 3 in 1, een look-a-like van de echte kinderwagen. Hierin kan met trots het poppenkind getoond kan worden.

16-01-2019


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.