Terug naar archief overzicht

Dit is leuk speelgoed:

Hier zullen de (klein)kinderen plezier van hebben.
Voor de allerkleinsten is er een heel leuk blauw met wit loopfietsje te leen. Geschikt voor kinderen tot 2 jaar. Willen de kinderen muziek maken, dan is er heel wat om uit te proberen. De speel-o-theek heeft hiervan een hele collectie. Nieuwste aanwinst zijn een bongoset voor de leeftijd van 2 tot 4 jaar en een zwarte tafelpiano voor 4 tot 6 jaar.
Voor deze leeftijd is nu ook te leen het Strategospel Piraten Jumbo. Dit is een spel voor twee dappere piraten. Verover de vlag op het vijandelijke schip door het te enteren, te beschieten met het kanon, te vechten op het dek of een vijandelijke piraat aan de haaien te voeren. De Piraat die als eerste de vlag weet te veroveren, wint het spel en mag zich de slimste piraat van de zee noemen! Schip Ahoy!
De houten Brio-trein is vernieuwd en aangevuld met eigentijds materiaal.
Er is nu een handige uitbreiding op het originele Triominos spel in grote uitvoering. Zeker geschikt voor iedereen die wat minder goed kan zien. Een tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek je kansen, leg ze snel aan en scoor zo veel mogelijk punten. Bij dit spel gaat het niet alleen om inzicht maar ook om tactisch spelen. Sommige aangelegde figuren leveren je namelijk ook veel punten op! Indicatie: vanaf 6 jaar.
Tot slot Large Tower, de grote uitvoering van Jenga met de bekende houten blokken. Dit is een spel met een dobbelsteen. In de kleur die je gooit moet je eruit proberen een blok er tussenuit te halen, zonder dat de toren instort. Dit kan tot grote spanning en hilariteit leiden.
Je hebt vast wel interesse in dit speelgoed. Kijk voor meer info op de website: www.speelotheektreintje.nl. Volg ons ook op Facebook. Lief als je de berichten eens een keer liked en deelt!
Nieuwsgierig geworden? Breng daarom een bezoek aan speel-o-theek 't TREINTJE in zaal 18, 1e etage van Cultureel Centrum DE BOODSCHAP, Nassaulaan 62-64 te Rijen. De speel-o-theek is ook per lift bereikbaar en is geopend: woensdag van 14.30 tot 16.00 uur en van 18.30 tot 19.45 uur. Wil je tevoren informatie? Neem dan contact op met het secretariaat: tel. 223529 of via e-mail: treintje@kpnmail.nl. Tijdens de openingsuren zijn we bereikbaar via tel. 06-20827533

23-02-2019


Vrijwilligers

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om ons team te komen versterken.
De speel-o-theek kan ook uw hulp heel goed gebruiken.
Iedereen is welkom.

Goedkoop

Behoedt u voor een miskoop. Leen eerst bij de speel-o-theek.

We houden de kosten laag

Voor een kleine vergoeding leent u al veel speelgoed bij de speel-o-theek.
Afkopen van de deze kosten kan ook. Zie hiervoor onze abonnementen.