Skip to main content

Assortiment speelgoed

Iedereen van 8 - 99 jaar

Kinderen van 8+ spelen heel goed samen en heel goed alleen. Echte hobby's en interesses ontstaan vaak vanaf deze leeftijd. 
Omdat dat eigenlijk geldt voor iedereen tussen 8 – 99, is deze leeftijdscategorie voor iedereen v.a. 8 jaar die graag wil spelen. 

Let wel: de leeftijden bij de foto's geven de adviesleeftijd van de fabrikant weer.

 

Drumstel Duet

Code: B3046
Leeftijd: 4+

Dit station bestaat uit twee trommels van Ø 25 en 30 cm. Trommels die stembaar zijn, vergezeld met een koperen cimbaal Ø 30 cm. Instrumenten zijn ook geschikt om zonder standaard te gebruiken.

Space scooter

Code: B0380
Leeftijd: 8+
.

De Space Scooter is een step die wordt aangedreven door beweging. Dat kan op twee manieren: door de voetplank naar voor en achter te bewegen en door middel van steppen.

Klankschaal

Code: B0480
Leeftijd: 8+
.

Klankschalen worden in diverse landen en culturen gebruikt.

Zomerski's

Code: B0946
Leeftijd: 4+

Step

Code: B0280
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Corvino


Step met luchtbanden en handrem. Maximale belasting 50 kg.

Vloerbasketbalset

Code: B1646
Leeftijd: 4+

Het ideale basketbalspel dat je vanuit je stoel kunt spelen. Door de positie van het net in de ring en de open onderkant, rolt de bal vanzelf weer naar je toe als je gescoord hebt.

Ringen gooien

Code: B0146
Leeftijd: 4+

Een variant op het ouderwetse ringen gooien.

Vang de bal

Code: B1246
Leeftijd: 4+

Behendigheidsspel. Ballen en rackets zijn van zacht materiaal gemaakt (foam).

Crosser

Code: B0268
Leeftijd: 6+

Ezyroller

Code: B0980
Leeftijd: 6+

FILMPJE 

Door bijgeleverde verlengstang is de Ezyroller geschikt voor iedereen van 100 cm tot 180 cm. Maximaal belastbaar tot 70 kg.

Pedalo Wawago

Code: B1968
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Belastbaar tot 150 kg.

Mannetjes gooien

Code: B1168
Leeftijd: 6+

Een variant van het bekende blik gooien.


 


Hinkel twister

Code: G3768
Leeftijd: 6+
MB: FILMPJE
 

Een combinatie van hinkelen en twister

Dosa

Code: G3280
Leeftijd: 9+
Selecta: FILMPJE
 

Behendigheidsspel. Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel.

Waveboard

Code: B0180
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Kapla starterspakket

Code: C1146
Leeftijd: 4+
Kapla: FILMPJE
 

Kaplaplankjes hebben exact dezelfde maatverhoudingen. Je stapelt ze los en in perfect evenwicht, zonder enig punt van bevestiging.

Metaal tractor - bouwdoos Eitech

Code: C0180
Leeftijd: 8+ 
Eitech

Met deze bouwdoos van Eitech (150 onderdelen) kun je drie verschillende voertuigen bouwen

 

GraviTrax

Code: C0168
Leeftijd: 6+
Ravensburger: FILMPJE
 

Met de GraviTrax (Starter & Uitbreidingsset) kogelbaansysteem kun je je eigen knikkerbaanwereld bouwen.

Azul

Code: G1980
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 40 minuten
Merk: Next move
Leverancier: Asmodee

In het spel concurreren de spelers in het decoreren van de muren van het koninklijke paleis Evora. Elke speler heeft een eigen spelbord waarop hun muur te zien is. Daarop zie je ook de patroonlijnen die je verzameld moet hebben voordat je de tegels op het bord mag leggen. In het midden van de tafel liggen de fabrieksschijven waarin iedere fabriek 4 tegels aanwezig zijn.
Azul wordt in meerdere rondes gespeeld waarbij het spel doorgaat totdat één speler een horizontale rij op het spelbord heeft gevuld met tegeltjes. Een ronde bestaat uit drie fases, in de eerste fase verzamel je de tegels benodigd voor jouw patroonlijnen, daarop volgt het leggen van de tegels en de puntentelling, en de laatste fase bestaat uit de voorbereiding voor de nieuwe ronde waarbij de elke fabriek weer wordt gevuld met tegels.
Voor specifieke patronen en completerende sets, scoor je extra punten. Maar heb je materialen verspild? Dan worden er punten in mindering gebracht. Zodra één speler een horizontale lijn met tegels compleet heeft, stop het spel en worden de punten geteld. De speler met de meeste punten, wint het spel Azul!  

 

Tiny Towns

Code: G.001
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 1-6
Speelduur: 45 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

Je bent de burgemeester van een klein stadje in het bos, waar de kleinere wezens van het bos een samenleving hebben gecreëerd die verborgen is voor roofdieren. Dit nieuwe land is klein en de middelen zijn schaars – je neemt wat je kunt krijgen en zegt nooit nee tegen grondstoffen. 

Wil je weten hoe je Tiny Towns speelt? Bekijk hier onze uitlegvideo.   

Imperial Settlers

Code: G.002
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 1-4
Speelduur: 60 minuten

Leverancier: White Goblin Games

Kolonisten van vier wereldmachten hebben een nieuw gebied ontdekt met een rijkdom aan grondstoffen en rijkdommen. De Romeinen, Barbaren, Egyptenaren en Japanners trekken tegelijkertijd dit gebied in om de grenzen van hun rijk te verleggen. Ze bouwen nieuwe gebouwen om zo hun economie te verbeteren, graven mijnen uit en leggen akkers aan om grondstoffen te vergaren en bouwen kazernes om soldaten te trainen die de grenzen moeten bewaken. Maar al snel komen ze erachter dat het gebied veel te klein is voor iedereen...

 

 


 


Everdell

Code: G.003
Leeftijd: 12+
Aantal spelers: 1-4
Speelduur: 40 minuten

Leverancier: White Goblin Games

In de lieflijke vallei Everdell vind je een beschaving van boswezens. Deze beschaving groeit en bloeit. Zal de zon het helderste schijnen in jouw stad voordat de winter komt? Everdell is een dynamisch bouw- en worker placementspel; leuk voor families en veelspelers!
• Prachtig artwork, hoge kwaliteit spelmaterialen en een 3D boom
• Thematisch sterk uitgewerkt bordspel waarin je meegetrokken wordt in de wereld van Everdell
• Korte speelduur en hoge mate van herspeelbaarheid
• Uniek en vernieuwend spelmechanisme met kaarten die met elkaar gecombineerd kunnen worden

 

 


 


Mandala Stones

Code: G.004
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 30 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

In Mandala Stones beïnvloed je de artiesten door ze slim op het bord te verplaatsen en kleurrijke stenen te verzamelen. Scoor punten en creëer met elkaar een betoverende mandala. Maar vergeet niet: als de mandala klaar is worden de punten geteld en wint de speler met de meeste overwinningspunten. De spelers beïnvloeden de mandala, elk op hun eigen manier, waardoor er tijdens elk spel een prachtig kunstwerk wordt gemaakt.

 

 


 


Sushi Roll

Code: G.005
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-5
Speelduur: 20 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

 Sushi Go en rollen maar! Op de lopende band komen allerlei sushi lekkernijen voorbij. Kies uit wat jij wilt hebben en geef de rest door. Scoor punten voor sets met tempura of sashimi. Pak een menu om je dobbelstenen opnieuw te gooien of gebruik eetstokjes om te ruilen met een tegenstander. Vergeet niet om een gaatje vrij te houden voor het toetje, want aan het einde wordt de pudding geserveerd. Kies slim en eet je vol in Sushi Roll!
Het spel wordt gespeeld in 3 rondes. Tijdens een ronde kiezen de spelers om beurten steeds 1 dobbelsteen van hun lopende band en leggen die op hun dienblad. Nadat alle spelers een dobbelsteen hebben gekozen worden de lopende banden doorgegeven en de overgebleven dobbelstenen worden opnieuw gerold. Als alle dobbelstenen gekozen zijn, eindigt de ronde en worden de dobbelstenen op elk dienblad gescoord. De speler die na 3 rondes de meeste punten heeft, wint het spel.

Het leuke drafting mechanisme uit SUSHI GO krijgt een extra dimensie door de fiches waarmee je dobbelstenen kunt ruilen of opnieuw kunt rollen. Timing is cruciaal!

 


 


Nova Luna

Code: G.006
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 1-4
Speelduur: 30 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

De maan heeft al eeuwen invloed op onze levens. Hij beïnvloedt de getijden en houdt mensen ‘s nachts wakker. De nieuwe maan is een symbool voor een nieuwe start; het is het ideale moment om aan iets nieuws te beginnen en om je toekomst te plannen. En daar draait alles om bij Nova Luna (Latijn voor nieuwe maan). In elke ronde van dit abstracte tegellegspel moet je opnieuw je toekomst plannen. Ontwikkel een nieuwe strategie om slim om te gaan met datgene wat het maanwiel je biedt. Kies verstandig!

 

 


 


Calico

Code: G.007
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 1-4
Speelduur: 45 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

 In Calico ben je een quiltmaker en probeer je de behaaglijkste en mooiste quilt te maken.
De beurten zijn simpel – naai lapjes aan je quilt door tegels te trekken en op je eigen speelbord te plaatsen. Ontvang overwinningspunten door de opdrachten op je spelersbord per kleur en/of per patroon te voltooien en maak je quilt nog mooier door knopen te verzamelen. Je kunt ook katten aantrekken door de juiste patronen op je quilt te naaien.

 


 


Asante

Code: G.008
Leeftijd: 12+
Aantal spelers: 2
Speelduur: 40 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

 “Asante” betekent “Bedankt” in het Swahili. Zo nemen ondernemende handelaren afscheid van hun kooplustige klanten. De spelers proberen goede zaken te doen door het slim in- en verkopen van goederen.

Daarbij worden ze geholpen door verschillende personen en voorwerpen met hun bijzondere eigenschappen. Dieren kunnen tegen je tegenstander worden ingezet en wie de kracht van de heilige gebieden kan gebruiken, heeft grote voordelen aan zijn kant.
 


Lang leve de koning

Code: G.009
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Fairy Trails

Code: G.010
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


New York Zoo

Code: G.011
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Gevecht der legende (deel 1)

Code: G.012
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Cobble & Fog

Code: G.013
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Codenames Duet

Code: G.014
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Codenames Picture

Code: G.015
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 2-8
Speelduur: 15 minuten

Leverancier: White Goblin Games

Wat zijn die vreemde plaatjes die op tafel liggen? Dat zijn codes van de locaties waar spionnen zich bevinden! 


 


Codenames

Code: G.016
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Codenames Disney

Code: G.017
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Machi Koro

Code: G.018
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Point Salad

Code: G.019
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Sushi Go!

Code: G.020
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-5
Speelduur: 15 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

Geef de sushi door! In het vlotte kaartspel Sushi Go probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen. Scoor punten met de meeste maki rolls of door een complete set sashimi te verzamelen. Dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, want anders verlies je punten! Scoor de meeste punten en laat zien dat je een echte sushi chef bent!

 


 


Super Cats

Code: G.021
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Splurt!

Code: G.022
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Robin Hood v.s. Bigfoot

Code: G.023
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Roodkapje en Beowulf

Code: G.024
Leeftijd: 12-99 jaar
Leverancier: White 
Goblin Games

 

 


 


Ten

Code: G.025
Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 1-5
Speelduur: 15-30 minuten
Leverancier: White 
Goblin Games

TEN™ is een spannend kaartspel waarin je met de juiste strategie en een beetje geluk een zo lang mogelijke rij van opeenvolgende nummers in elk van de vier kleuren probeert te vormen. In je beurt pak je één voor één kaarten van de trekstapel en je probeert je beurt te eindigen met een zo groot mogelijke beloning. Maar pas op: je krijgt niets als je boven de tien uit komt. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint het spel!

Ten is een spel voor maximaal 5 spelers en met de inbegrepen solo variant kun je ook alleen je geluk beproeven! In het spel is een juiste balans van strategie en geluk cruciaal om de mooiste rijen van nummerkaarten te creëren. 

 


 


In de ban van de ring

Code: G.026
Leeftijd: 12+
Aantal spelers: 2-5
Speelduur: 60 minuten
Leverancier: 999
 Games

Coöperatief bordspel gebaseerd op de bestseller "In de Ban van de Ring". Neem het ook in deze nieuwe versie gezamenlijk op tegen Sauron, die door het spelsysteem wordt gestuurd. Slagen jullie erin om Midden Aarde te redden?

 


 


Het grote erger je wel spel

Code: G.027
Leeftijd: 14+
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: 45 minuten
Leverancier: Identily
 Games

Coöperatief spel, naar het beroemde epos van J.R.R. Tolkien.

Dit is jullie kans om te bewijzen dat jullie het waard zijn om voor Midden Aarde op te komen! In dit spel zijn jullie leden van het Reisgezelschap. Jullie gezamenlijke doel is de vernietiging van de Ring en het verzamelen van zoveel mogelijk van Gandalfs runen. De runen symboliseren de bijdrage van een speler om de duistere krachten terug te dringen, maar ze tellen uitsluitend als het gezelschap samen blijft en gezamenlijk slaagt.

Zonder samenwerking is succes uitgesloten. In dit spel is er géén individuele winnaar. Jullie krijgen als groep een score en nemen het op tegen Sauron, die in het spelsysteem is ingebouwd.

Baan een weg door de mijnen van Moria, overleef de route door Helms Deep en het hol van Shelob de spin en gooi uiteindelijk de Ring in de krater van de Doemberg in Mordor. Wij wensen jullie een voorspoedige reis toe!

 


 


Speelkaarten met kaarthouder

Code: G2780
Leeftijd: 6+

Twee stokken speelkaarten met grote symbolen inclusief vier kaarthouders. Door het gebruik van kaarthouders hoef je de kaarten niet persé in je hand te houden. Voor mensen met een visuele beperking kunnen kaarten met grote symbolen een uitkomst zijn!

Levensweg

Code: G6980
Leeftijd: 8+


Een opwindende reis door het leven.

Wie is de ster

Code: G5080
Leeftijd: 8+


Raadspel met diadeem, stel slimme vragen en ontdek welke ster je bent.

Het menselijk lichaam

Code: Z0680
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Clementoni

Kegelspel voor iedereen

Code: G4046
Leeftijd: 4+

Door de kogel een slinger te geven, zal deze gaan ronddraaien en uiteindelijk tot stilstand komen. Daarbij zal de kogel een aantal poppetjes omkegelen. Maar welke? Hopelijk die van de tegenstander!

Werpspel Retro

Code: G4146
Leeftijd: 4+

De ring heeft een onderverdeling in drie verschillende grootte met bijbehorende punten. Hoe kleiner het vlak, hoe meer punten er verdiend kunnen worden.

Pictionary

Code: G0381
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Scrabble

Code: G1181
Leeftijd: 10+

FILMPJE
 

Klassieke uitvoering

Domino XL

Code: G2124
Leeftijd: 4+

Dominospel XL, met extra grote blokken. Voor iedereen die het prettig vindt om met grotere stukken te spelen.

Rummikub

Code: G2280
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Klassieke uitvoering

solitaire XL

Code: G2680
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Als je wilt weten hoe je dit spel speelt, kijk dan naar het filmpje. Wil je niet weten wat de oplossing is? Kijk het filmpje dan niet helemaal af! Het doel is dat je maar één pion overhoudt.

Trionimos Tribalance

Code: G3968
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Goliath


Deze variant van Triominos speel je op 'n spelbord, dat je in balans moet houden. Verzamel punten door de gewichten op een plek met een hoge waarde te plaatsen, maar.... pas op dat het bord niet uit balans raakt..

Make 'n break

Code: G4480
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Ravensburger

Hoedje wip

Code: G5768
Leeftijd: 4+
Fabrikant: Goki

De geheime gang

Code: G9146
Aantal spelers: 1-8
Speelduur: 15 minuten
Merk: Sunny Games
Video uitleg: www.sunnygames.nl/GeheimeGang.
FILMPJE
 

Dit spel is een coöperatief detectivespel en een spannend geheugenspel. 

Kletspot

Code: G3780
Leeftijd: 8+

De Kletspot is een decoratieve pot vol kaarten met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Dit gezelschapsspel brengt de ouderwetse gezellige tafelgesprekken weer terug in de huiskamer. Een gezelschapspel zonder spelregels. De vragen en dilemma's op de kaartjes zijn echt verrassend en uniek.

Skyline

Code: G0280
Leeftijd: 8+

Giebelen

Code: G0480
Leeftijd: 9+

La cucaracha

Code: G0668
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Ravensburger

Woord rummikub

Code: G0781
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Goliath

Back Gammon

Code: G1080
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Ongelukslaan 13

Code: G1580
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Parker

Rivers, Roads and Rails

Code: G1668
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Ravensburger

Monopoly

Code: G3068
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Parker


Pokemon-editie

Onderuit

Code: G3168
Leeftijd: 7+
Fabrikant: MB

Tik tak boem

Code: G3481
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Jumbo

Zeg geen 'ja', zeg geen 'nee'.

Code: G4768
Leeftijd: 7+

Junior-editie

Risk

Code: G4780
Leeftijd: 10+
Parker: FILMPJE
 

Geo primo

Code: G4868
Leeftijd: 5+
Fabrikant: Selecta

Letter kwartet

Code: G4968
Leeftijd: 6+

Zen blokken

Code: G5268
Leeftijd: 6+

Twister Moves

Code: G6480
Leeftijd: 8+
MB: FILMPJE
 

Monopoly Euro

Code: G7080
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Hasbro

Sequence

Code: G7168
Leeftijd: 7+

FILMPJE
 

Bernini mysterie

Code: G7180
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Identity Games

De beer is los

Code: G7480
Leeftijd: 8+
Fabrikant: 999 Games

Ballonrace

Code: G7680
Leeftijd: 8+
Fabrikant: 999 Games

Volgende patiënt

Code: G8080
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Jumbo

Een 10 voor Topo

Code: G9180
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Jumbo

Da Vinci code

Code: G9780
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Camouflage

Code: Z0268
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE
 

Drops&Co

Code: G2568
Leeftijd: 5+
Fabrikant: Haba

Sjoelbak

Code: G4880
Leeftijd: 8+

Sjoelbak

Code: G1280
Leeftijd: 8+

 

Sjoelbak

Code: G1568
Leeftijd: 6+

 

Vier op 'n rij XL

Code: B6168
Leeftijd: 6+

Mikado XL

Code: G3180
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Stokken zijn 1 meter lang

Tafelvoetbalspel

Code: S0768
Leeftijd: 6+

Tafelmodel

Hoedje wip

Code: SP380
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Slingerpad

Code: SP480
Leeftijd: 8+

Laddergolf

Code: G9580
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Trekbiljart

Code: SP680
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Tafelbowlen

Code: SP780
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Bi-Flip

Code: SP980
Leeftijd: 8+

Combinatie van biljart en flipperkast

Spreekwoordenspel deel 2

Code: G2580
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Scala leuker leren


Spel met 78 grappig uitgebeelde spreekwoorden en uitdrukkingen. Verzamel zo veel mogelijk kaarten of punten, dan ben je de winnaar. Op de achterkant staat de omschrijving, de betekenis een voorbeeldzin en aanvullende uitleg. Er zijn verschillende spelvarianten zodat je op meer niveaus en manieren kunt spelen.

Spreekwoordenspel deel1

Code: G2480
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Scala leuker leren


Spel met 78 grappig uitgebeelde spreekwoorden en uitdrukkingen. Verzamel zo veel mogelijk kaarten of punten, dan ben je de winnaar. Op de achterkant staat de omschrijving, de betekenis een voorbeeldzin en aanvullende uitleg. Er zijn verschillende spelvarianten zodat je op meer niveaus en manieren kunt spelen.

Holland bingo

Code: G5668
Leeftijd: 6+

Bingospel met 8 speelborden en 24 kaarten met eenvoudige, duidelijke afbeeldingen met het thema 'Holland'. De afbeeldingen van een melkbus klompen, een ophaalbrug en dergelijke roepen associaties op. 

Bingo molen

Code: G0780
Leeftijd: 8+

Professioneel bingospel, selecteert 1 getal tegelijk.

 

Huis, tuin en keukenspel

Code: G2380
Leeftijd: 8+

'Hoe was het bij ons thuis?' De koffer bevat 144 spelkaarten met vragen, verdeeld over 6 thema’s: huis, tuin en schuur, keuken, woonkamer, etc. Elk thema heeft zijn eigen kleur, waardoor het spel met de kleurendobbelsteen gespeeld kan worden. Een spel voor geheugentraining.

Jeu de boules op tafel

Code: G0980
Leeftijd: 8+

Het spel bestaat uit 6 schijven met een stalen knikker en een doelschijfje. Door deze knikker glijden de schijven eenvoudig over tafel. De knikkers zijn in de schijven ingeklemd en kunnen er dus niet uitvallen. Een spel voor de fijne motoriek.

Vragenderwijs

Code: G0680
Leeftijd: 16+
Fabrikant: Edubooks


Vragenderwijs Rood deel 1A is een geheugenspel met 300 vragen over spreekwoorden, liedjes, taal, natuur, etc. De vragen zijn geschikt voor iedereen v.a. ca. 16 jaar maar zeker ook voor redelijk vitale ouderen en prikkelen op een plezierige manier het geheugen.

Rush Hour

Code: Z0980
Leeftijd: 8+
ThinkFun: FILMPJE
 

Grijpen

Code: G4680
Leeftijd: 8+

Het supersnelle kaartspel.

 

De ontembare stad

Code: G0380
Leeftijd: 10+
GameMaster: FILMPJE
 

Rad van fortuin

Code: G0880
Leeftijd: 8+
Fabrikant: king

Raad als eerste het verborgen woord en win het gedraaide geldbedrag! Leuk spelletje voor urenlang speelplezier.

Monopoly

Code: G1380
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Hasbro

Ticket to Ride

Code: G1468
Leeftijd: 6+
Asmodee: FILMPJE
 

Mijn eerste reis

Wobble

Code: G1880
Leeftijd: 6+
Identity Games: FILMPJE
 

Ganzenbord

Code: G2146
Leeftijd: 4+

Grote toren

Code: G2246
Leeftijd: 4+
BS: FILMPJE
 

Behendigheidsspel. Bouw een toren met deze grote blokken (20x4,5x2,5 cm). Gooi dan de dobbelsteen en haal een blok met de juiste kleur uit de toren zonder dat hij omvalt. 

Pisa toren XL

Code: G2268
Leeftijd: 6+

 

Grote toren 52 cm hoog

Mens-erger-je-niet

Code: G4168
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Jumbo

Escape Room

Code: G4580
Leeftijd:10+
Ìdentity Games: FILMPJE
 

Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer! Je moet samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. En je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen.

Doolhof

Code: G5180
Leeftijd: 7+
Ravensburger: FILMPJE
 

In de ban van de Ring

Code: G6568
Leeftijd: 6+
Fabrikant: 999 Games

Kat en muis-spel

Code: SP280
Leeftijd: 8+

Dartbord speelkleed

Code: G3446
Leeftijd: 4+


 


That's life

Code: G0981
Leeftijd: 8+


 


Party & Co girls

Code: G3380
Leeftijd: 4-6 jaar
Jumbo

Party & Co Girls is speciaal gemaakt om met je vriendinnen te spelen! Het spel zit boordevol vragen en opdrachten over mode, vrije tijd, uiterlijk en alle andere zaken die meiden leuk vinden.
Tijdens een pyamaparty, verjaardagsfeestje, of gewoon een middagje met je beste vriendinnen... Party & Co girls is altijd leuk om te spelen!
Speel het spel met 2 tot 4 teams. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Trivial pursuit party

Code: G8380
Leeftijd: 8-99 jaar
Hasbro

Dit familiespel heeft 1200 vragen in zes categorieën: Plaatsen, Entertainment, Gebeurtenissen, Kunst & Literatuur, Natuur & Technologie en Sport & Hobby's. Maak je speelavondjes nu veel spannender met de nieuwe mogelijkheid: 'vraag een ander'. Daarbij verdien je allebei een partje als de ander je goed helpt. Bij het jokervakje mag iedereen 'Weet ik!' roepen en ga je door tot het goede antwoord gegeven is. Ook is het mogelijk om een sneller spel te spelen door op elk vakje een partje te verdienen.

Blikken gooien

Code: G8546
Leeftijd: 4-6  jaar
R.M.S. Europa b.v.

Blikgooien zonder harde geluiden. Dankzij de zachte materialen van de blikjes en de ballen, werkt dit spel bij niemand op de zenuwen. Hierdoor is het voor iedereen plezierig om een potje ouderwets gezellig blikwerpen te spelen.

 

 


 


Lord of the rings

Code: G3980
Leeftijd: 8-99 jaar
Ravensburger

 

 


 


Flippervoetbal

Code: S0880
Leeftijd: 8+

Tafelmodel

Pooltafel

Code: G5468
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Tafelmodel

Airhockey

Code: G2168
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Tafelmodel

Penguins in Ice

Code: P1968
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE
 

Trionimos XXL

Code: G8368
Leeftijd: 6+
Goliath: FILMPJE
 

Rolit

Code: G8180
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Goliath

Rolit is het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en...win! Blokkeer en verover de rolit-ballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene, wiens kleur op het spelbord het meest voorkomt. Rolit is geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen... Dus een echt familiespel!

Pim, pam, pet, picto

Code: G7068
Leeftijd: 7+
Fabrikant: Jumbo


Variant op het klassieke Pim, Pam, Pet.

Verkeersspel

Code: G6868
Leeftijd: 7+
Fabrikant: Jumbo


Als fietskoerier ontvang je geld voor ieder afgeleverd pakje. Maar je moet de verkeersregels wel kennen. Bovendien moet je fiets in orde zijn. Wie is de beste koerier?

Piratengevecht XXL

Code: G6768
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Ravensburger

Harry Potter vragenspel

Code: G6580
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Mattel

Mastermind Junior

Code: G6168
Leeftijd: 6+

Kolonisten van Catan

Code: G5680
Leeftijd: 10+
999 Games: FILMPJE
 

Dit handelsspel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.

Colour Catch

Code: G5568
Leeftijd: 7+
SmartGames: FILMPJE
 

Het magische Labyrint

Code: G5168
Leeftijd: 6+
999 Games:FILMPJE
 

Keezenspel

Code: G4568
Leeftijd: 6+
King International:
FILMPJE
 

Keezen is 'n bord- én kaartspel en een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet.

Baobab

Code: G4268
Leeftijd: 6+
999 Games: FILMPJE
 

Schaak- en damspel

Code: G4080
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Just - one

Code: G4280
Leeftijd: 8+
Merk: Asmodee
aantal spelers : 3
Speelduur: 20minuten

Just one is een coöperatief gezelschapsspel waarbij je samen met de andere spelers zoveel mogelijk mysterieuze woorden probeert te raden! Vind de beste aanwijzing om je medespeler te helpen en wees origineel want identieke aanwijzingen worden geschrapt. Een volledig spel gaat over 13 kaarten. Doel is om zo dicht mogelijk bij de 13 punten te komen, waarbij elk juist antwoord goed is voor 1 punt. Bij een foutief antwoord verliezen de spelers de huidige kaart en tevens de bovenste kaart van de stapel, in totaal dus 2 punten. Als er geen antwoord gegeven wordt, dan verliezen ze de huidige kaart, dus 1 punt.


 

Voetbaltafel

Code: G1268
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Aantal spelers: 2 spelers
Speelduur: 
Merk: Smoby

Stevige voetbaltafel voor kinderen van het merk Smoby. De tafel is zeer stabiel dankzij de sterke buizen en anti-slip pads onderaan. De tafel is voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen, een 'grasveld' als ondergrond en scoretellers aan beide kanten.
 

Hinkel twister

Code: G3768
Leeftijd: 6+
MB: FILMPJE
 

Een combinatie van hinkelen en twister

Junior Rummy

Code: G3580
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Schmidt

Dosa

Code: G3280
Leeftijd: 9+
Selecta: FILMPJE
 

Behendigheidsspel. Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel.

Willem Wever

Code: G2980
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Identity Games

Uno Skip bo

Code: G2868
Leeftijd: 7+
Mattel Games: FILMPJE
 

Monopoly van Dam tot Dam

Code: G2880
Leeftijd: 8+

 Monopolyspel met betaalautomaat, geen cashgeld meer maar betalen met een pasje.

Hoedje Wip

Code: G2446
Leeftijd: 4+

Klask

Code: G2180
Leeftijd: 8+
Marektoys: FILMPJE

Het doel van het spel is om een klein balletje over het veld te navigeren met je speelstuk (magneet), dat je beweegt door het onder het speelveld aan te sturen. Het balletje moet in het doelgat (Klask) van je tegenstander.

Het huis Anubis

Code: G2080
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Studio 100

lotto

Code: G1780
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Jumbo

Section X

Code: G1680
Leeftijd: 10+
Game Master: FILMPJE

Section X is een zwaar bewapende gevangenis van waaruit slimme ontsnappers via tunnels willen ontsnappen. Gaat het ze lukken?

Koehandel

Code: G1480
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-5
Speelduur: 45 minuten
Leverancier: 
Ravensburger: FILMPJE
 

 

Uno Extreme

Code: G1281
Leeftijd: 7+
Mattel Games: FILMPJE
 

Stratego 4

Code: G1180
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Jumbo


Stratego nu ook voor 3 of 4 spelers.

River crossing

Code: G1081
Leeftijd: 8+
ThinkFun: FILMPJE
 

Blokus

Code: G0768
Leeftijd: 7+
Mattel Games: FILMPJE
 

Lord of the rings

Code: G3982
Leeftijd: 6+
leverancier : Ravensburger
 

 

Road Block

Code: G0580
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE

Trionimos

Code: G0281
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Goliath

Reisversie van Trionimos.

Trekbiljart

Code: G3080
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Leg de beide stokken tegen elkaar aan. Plaats de bal achter in de bak op de stokken. Door de beide stokken naar buiten te bewegen, rolt de bal naar voren. Laat de bal in de juiste hole glijden. Op iedere hol staat het aantal punten dat je kunt scoren. 

Cluedo breinbreker

Code: G0180
Leeftijd: 10+
Fabrikant: Hasbro

Variant op klassieke Cluedo. Dit spel kun je met 1 of 2 spelers spelen. Er zijn in totaal 60 moorden op te lossen, oplopend in moeilijkheidsgraad.

Disney Trivia

Code: G2968
Leeftijd: 6+

Disney versie van Trivial Pursuit.

Domino

Code: C3446
Leeftijd: 3+

FILMPJE
 

Houten dominostenen. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk het filmpje.

Memory

Code: G2768
Leeftijd: 6+
Fabrikant: Ravensburger

Speciale editie met een combinatie van plaatjes van het allereerste memoryspel uit 1959 en plaatjes van 'nu'.

Bloeiende tuinkas XXL

Code: P1880
Leeftijd: 9+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 300 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Planeten in het heelal XXL

Code: P1780
Leeftijd: 7+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 150 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Onderwaterparadijs XXL

Code: P1680
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 150 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Dieren van de savanne XXL

Code: P1580
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 200 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Vogelhuisjes XXL

Code: P1480
Leeftijd: 9+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 275 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of vestandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Leeuwenwelp XXL

Code: P1380
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Ravensburger


Puzzel met 200 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Puzzelmat

Code: P1280
Leeftijd: 4+

Met de puzzelmat rol je je puzzel gemakkelijk even op als je de tafel voor iets anders nodig hebt of gewoon even wilt pauzeren met puzzelen.

Vos

Code: P0280
Leeftijd: 6+

Puzzel van A3-formaat met 177 hele bijzondere dierenpuzzelstukjes

Eenhoorn

Code: P0380
Leeftijd: 6+

Puzzel van A3-formaat met 174 hele bijzondere dierenpuzzelstukjes

Uil

Code: P0480
Leeftijd: 6+

Puzzel van A3-formaat met 117 hele bijzondere dierenpuzzelstukjes.

Leeuw

Code: P0680
Leeftijd: 6+

Puzzel van A3-formaat met 118 hele bijzondere dierenpuzzelstukjes.

de moestuin

Code: P1180
Leeftijd: 8+

Een creatieve puzzel voor o.a. mensen met dementie, die je nooit verkeerd oplost. Creëer je eigen keuken met bakspullen met deze magnetische puzzel en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven.

Kat steelt 'n plakje

Code: P2168
Leeftijd: 6+

Puzzel met 100 grote stukken. Legpuzzels met grote stukken zijn ideaal voor iedereen die graag met grote puzzelstukken wil puzzelen. Voor senioren en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen grote puzzelstukken een uitkomst zijn!

Bakgerei

Code: P0980
Leeftijd: 8+

Een creatieve puzzel voor o.a. mensen met dementie, die je nooit verkeerd oplost. Creëer je eigen keuken met bakspullen met deze magnetische puzzel en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven.

De werkplaats

Code: P1080
Leeftijd: 8+

Een creatieve puzzel voor o.a. mensen met dementie, die je nooit verkeerd oplost. Creëer je eigen werkplaats met deze magnetische puzzel en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven.

Harry Potter puzzel met decoder

Code: P2180
Leeftijd: 8-99  jaar
Mattel

80 grote stukken voor kinderen, 180 kleine stukken voor volwassenen. Gebruik de toverdecoder om de verborgen plaatjes te onthullen. 


 


Penguins in Ice

Code: P1968
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE
 

Hondenshow

Code: P1568
Leeftijd: 6+
Jumbo: FILMPJE
 

Wasgij-mysterie puzzel met 150 stukjes

Sail Amsterdam 90

Code: P0180
Leeftijd: 8+
Aantal stukjes: 550

Paard en veulen

Code: P2280
Leeftijd: 8+
Aantal stukjes: 500

3D puzzel

Zeilen

Code: P2080
Leeftijd: 8+
Aantal stukjes: 300

Het menselijk lichaam

Code: Z0680
Leeftijd: 8+
Fabrikant: Clementoni

Camouflage

Code: Z0268
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE
 

Domino XL met reliëfnoppen

Code: Z0624
Leeftijd: 3+

Klassiek dominospel met 28 stukken in extra grote uitvoering. De stukken zijn voorzien van reliëfnoppen voor de verschillende getallen. Leuk voor iedereen va. 3 jaar, maar ook bijzonder geschikt voor iedereen met een beperkt gezichtsvermogen.

Microscoop

Code: Z0180
Leeftijd: 8-99

Voor de jonge onderzoeker.
Een microscoop (Oudgrieks, mikros en skopein (μικρός, "klein" en σκοπεῖν, "nauwkeurig bekijken, onderzoeken")) is een instrument voor het bestuderen van objecten, die te klein zijn om goed met het blote oog te kunnen worden gezien. 

Rush Hour

Code: Z0980
Leeftijd: 8+
ThinkFun: FILMPJE
 

Pirates Hide&Seek

Code: Z5246
Leeftijd: 6+
SmartGames: FILMPJE

IQ puzzler

Code: Z0480
Leeftijd: 8+


 


Het menselijk lichaam (Tip Toi)

Code: Z0668
Leeftijd: 6+
Tip Toi.
  

Drumstel Duet

Code: B3046
Leeftijd: 4+

Dit station bestaat uit twee trommels van Ø 25 en 30 cm. Trommels die stembaar zijn, vergezeld met een koperen cimbaal Ø 30 cm. Instrumenten zijn ook geschikt om zonder standaard te gebruiken.

Klankschaal

Code: B0480
Leeftijd: 8+
.

Klankschalen worden in diverse landen en culturen gebruikt.

Happy Harp

Code: B2946
Leeftijd: 4+

Speciaal voor kinderen ontworpen citer! De tonen zijn duidelijk voor het fijngevoelige gehoor van de kinderen en zacht gekozen. De snaren zijn zacht en daarom zeer aangenaam voor kinderhanden.

Kegelspel voor iedereen

Code: G4046
Leeftijd: 4+

Door de kogel een slinger te geven, zal deze gaan ronddraaien en uiteindelijk tot stilstand komen. Daarbij zal de kogel een aantal poppetjes omkegelen. Maar welke? Hopelijk die van de tegenstander!

Werpspel Retro

Code: G4146
Leeftijd: 4+

De ring heeft een onderverdeling in drie verschillende grootte met bijbehorende punten. Hoe kleiner het vlak, hoe meer punten er verdiend kunnen worden.

Sjoelbak

Code: G4880
Leeftijd: 8+

Sjoelbak

Code: G1280
Leeftijd: 8+

 

Sjoelbak

Code: G1568
Leeftijd: 6+

 

Vier op 'n rij XL

Code: B6168
Leeftijd: 6+

Mikado XL

Code: G3180
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Stokken zijn 1 meter lang

Tafelvoetbalspel

Code: S0768
Leeftijd: 6+

Tafelmodel

Laddergolf

Code: G9580
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Bi-Flip

Code: SP980
Leeftijd: 8+

Combinatie van biljart en flipperkast

Bingo molen

Code: G0780
Leeftijd: 8+

Professioneel bingospel, selecteert 1 getal tegelijk.

 

Kat en muis-spel

Code: SP280
Leeftijd: 8+

Blikken gooien

Code: G8546
Leeftijd: 4-6  jaar
R.M.S. Europa b.v.

Blikgooien zonder harde geluiden. Dankzij de zachte materialen van de blikjes en de ballen, werkt dit spel bij niemand op de zenuwen. Hierdoor is het voor iedereen plezierig om een potje ouderwets gezellig blikwerpen te spelen.

 

 


 


Flippervoetbal

Code: S0880
Leeftijd: 8+

Tafelmodel

Pooltafel

Code: G5468
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Tafelmodel

Airhockey

Code: G2168
Leeftijd: 6+

FILMPJE
 

Tafelmodel

Trekbiljart

Code: G3080
Leeftijd: 8+

FILMPJE
 

Leg de beide stokken tegen elkaar aan. Plaats de bal achter in de bak op de stokken. Door de beide stokken naar buiten te bewegen, rolt de bal naar voren. Laat de bal in de juiste hole glijden. Op iedere hol staat het aantal punten dat je kunt scoren.